Portalul “Cazare la pensiune”: instrument online pentru promovarea gratuita a afacerii dumneavoastra

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri (FNTM) va invita sa beneficiati de promovare gratuita prin inscrierea si utilizarea beneficiilor oferite gratuit prin www.cazarelapensiune.ro .

Portalul este parte integranta a proiectului national strategic “Intreprinzatori in turism – pensiuni in Romania”, proiect implementat de FNTM in parteneriat cu Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) si Asociacion Agraria de Jóvenes Agricultores (ASAJA) - Spania.

Acest instrument ofera posibilitatea de promovare a afacerii catre parteneri si clienti din Romania si strainatate, acces la rezultatele celor mai ample cercetari realizate pana acum in Romania in ceeea ce priveste preferintele turistilor si oportunitatile de dezvoltare a turismului de pensiune, oportunitatea de a dezvolta relatii de afaceri si de a deveni membrii unei retele de cooperare intre intreprinzatorii in turism romani si straini sau posibilitatea de promovare in viitorul catalog national dedicat pensiunilor, editat in limbile romana si engleza si distribuit in Romania si strainatate.

In cadrul conferintelor de initiere ale programului e-Learning de educatiei manageriala si consultanta, desfasurate in perioada februarie-martie 2012, participantii au subliniat in mai multe ocazii importanta acestui instrument de promovare gratuita, www.cazarelapensiune.ro, si dorinta crearii unei comunitati a turismului de pensiune prin intermediul acestui portal.

In doar cateva luni a inceput sa se contureze comunitatea turismului de pensiune prin inscrierea pe portal, pana la aceasta data, a peste 1.400 de unitati turistice de primire si peste 220 de afaceri conexe de relevanta pentru ramurile turistica, de alimentatie publica sau entertainment. Acestea au recunoscut valoarea asocierii si promovarii imaginii proprii in cadrul portalului.

Intre beneficiile oferite de portalul www.cazarelapensiune.ro reamintim:

-          Ofera proprietarilor de pensiuni un instrument gratuit, simplu de folosit, pentru promovarea propriei pensiuni si a ofertelor adresate turistilor

-          Posibilitatea inscrierii gratuite, atat pentru pensiuni, cat si pentru turisti

-          Ofera posibilitatea promovarii afacerilor conexe, in cadrul unei platforme B2B (Business-to-Business)

-          Informatii in permanenta actualizare despre atractii turistice, obiceiuri si afaceri conexe in zona pensiunii.

-          Posibilitate rezervare online, pentru turisti romani si straini

-          Rezervarea poate fi: One click (primul serviciu de rezervare asistata din Romania), prin telefon sau prin chat.

Va invitam sa descoperiti noile facilitati, cat si oportunitatile de promovare si consultanta gratuita oferite de portalul www.cazarelapensiune.ro

Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa contactati consultantul regional din regiunea dumneavoastra, conform sectiunii „Contact” de pe site-ul proiectului www.intreprinzatorturism.ro

Consultantul tau

Selecteaza regiunea de dezvoltare pentru datele de contact ale consultantilor regionali si adresa sediului
  • Abonare newsletter