FNTM aniverseaza 18 ani de la infiintare

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri aniverseaza 18 ani de existenta si activitate continua de promovare a culturii manageriale moderne in societatea romaneasca.

Joi, 9 octombrie 2014, peste 100 de parteneri, membri si prieteni ai Fundatiei au participat la evenimentul organizat cu ocazia celei de-a 18-a aniversari.

Cu ocazia evenimentului aniversar s-a prezentat initiativa “Clubul de Afaceri FNTM”.

Clubul este oficializarea unei stari de fapt si continuarea unei perioade de efort comun pentru formarea de lideri si a unui mediu antreprenorial de calitate.

Aceasta initiativa ajuta la indeplinirea scopului FNTM, de a promova cultura manageriala moderna in societatea romaneasca. Intentionam să cream o platforma de intalnire cu prieteni, cu parteneri de afaceri, intr-un mediu care sa ofere posibilitatea a noi oportunitati de dezvoltare personala si a organizatiilor membrilor.

Economia de piata libera reprezinta o forta uriasa, creatoare de prosperitate reala, atunci cand este bazata pe valorile fundamentale ale civilizatiei, valori pe care le cunoastem de peste 2000 de ani. Inventivitatea, inteligenta, competitia corecta, cunostintele, tehnologia si managementul se adauga valorilor primordiale si au un aport substantial la dezvoltarea societatii.
Prin initiativa noastra dorim sa fim in slujba binelui si sa contribuim la o Romanie mai puternica, bazata pe valorile civilizatiei occidentale si integrata in spatiul euro-atlantic.

Consultantul tau

Selecteaza regiunea de dezvoltare pentru datele de contact ale consultantilor regionali si adresa sediului
  • Abonare newsletter