Invitam 14 manageri romani la misiunea economica Tehnologii moderne in industria de morarit, panificatie si patiserie, in Bavaria

 

 

 

 

 

 

 

Vă invităm la misiunea economică „Tehnologii moderne în industria de morărit, panificație și patiserie“ organizată în Bavaria, în perioada 19 – 23 iunie 2017, de Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM) împreună cu partenerul german Herbertz Dairy Food Service.

Misiunea se desfășoară în cadrul Programului „Bayern – Fit for Partnership”, susținut de Ministerul pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie din landul Bavaria, prin Bayern International.

Delegația română va avea în componența sa 14 persoane de conducere din companii din industria de morărit, panificație și patiserie.

Programul orientativ al delegației și formularul de aplicare pot fi consultate mai jos.

 

 

 

Aplicați acum!

Pentru înscriere trimiteți Formularul de aplicare completat cu datele organizației, nevoi, intenții de dezvoltare și investiții previzionate, la adresa info@fntm.ro, până la 10 aprilie 2017.

Selecția reprezentanților țării noastre se va realiza de către Ministerul Bavarez pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie din landul Bavaria.

Contactați-ne la 0755.199.888, Manager de proiect Larisa Moraru, pentru a confirma intenția dumneavoastră de participare.

În cadrul misiunii economice sunt organizate vizite și întâlniri cu peste 15 companii și instituții bavareze, furnizori de tehnologie, utilaje și echipamente, inclusiv instalații inovative – pilot sau echipamente second-hand, producători de materii prime și produse conexe pentru industria de morărit și panificație. Întâlnirile includ vizite la facilități de producție, demonstrații de coacere a produselor de panificație, întâlniri Business to Business, vizită la Muzeul de panificație, workshop la Academia Bavareză de Panificație și întâlnire oficială la Ministerul Bavarez pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie.

Printre cele peste 15 companii și instituții bavareze vizitate de  delegația română se numară:

 • MIWE Michael Wenz GmbH
 • Mainfrucht GmbH & Co. KG
 • IREKS
 • Werner & Pfleiderer
 • BÄKO München Altbayern und Schwaben eG
 • 6-8 companii bavareze la mini-târg de tehnologie
 • Academia Bavareză de Panificație
 • Muzeul de Panificație din Kulmbach
 • Ministerul Bavarez pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie
  Lista companiilor va fi completată în funcție de interesele exprimate de managerii români participanți.

Taxa de participare la misiunea economică este de 2100 RON și include toate serviciile necesare delegaţiei:

 • transport prin compania aeriană Tarom, pe rutele București – Frankfurt dus și Munchen – București întors
 • transport cu autocarul pe teritoriul Bavariei
 • masă și cazare în regim single
 • taxă zilnică solicitată de Ministerul Bavarez pentru Economie
 • vizite la companii și organizare de mese rotunde cu întreprinzători germani
 • bilete la muzeu
 • servicii de traducere
 • asigurare de sănătate în Germania.

Evaluarea aplicațiilor va fi realizată de către Ministerul Bavarez pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie din landul Bavaria, care co-finanțează această delegație și va selecta cei 14 participanți care vor reprezenta țara noastră.

Contactați-ne la 0755199888, Manager de proiect Larisa Moraru, pentru a confirma intenția dumneavoastră de participare.

Impresii de la participanții la alte misiuni economice FNTM în Bavaria

Misiunea economică „Tehnologii și procese moderne de construcții pentru eficiența energetică a clădirilor”, 2016
Detalii AICI

Vasile Mihai Silviu, Administrator/Asociat SC Advanced Structural Design SRL/SC Michael Trust Proiect SRL
Experiența a fost deosebit de interesantă. Informațiile pe care le-am insușit de la firmele bavareze ne vor fi foarte utile în dezvoltare. Este posibil ca în urma acestei misiuni să legăm relații de colaborare cu unele dintre societățile pe care le-am vizitat. Echipa de organizare a fost foarte atentă cu fiecare detaliu. Țin să le mulțumesc Anei (FNTM) și d-lui Christian (TUM-Tech) pentru implicare.
Mulțumesc de asemenea Laurei (FNTM) pentru implicare și sper să avem o colaborare și în viitor. 

Cojocaru Constantin, Director General SC Euro Constructii SRL
O experiență plăcută! Felicitări FNTM și la mai multe astfel de misiuni!

Andronescu Florin, Director ALEA – Agenția Locală a Energiei Alba
,,Doresc să mulțumesc FNTM ca organizatori ai misiunii economice în Bavaria pentru excelenta organizare a evenimentului și pentru posibilitatea de a cunoaște realitățile promovării eficienței energetice în mediul economic din Bavaria.
Pentru mine a fost o oportunitate importantă de a afla de la sursă cum este susținuta eficiența energetică în companii mai mari sau mai mici legate de domeniul construcțiilor; Apreciez în mod deosebit deschiderea totală arătată de gazde în a ne oferi informațiile necesare precum și interesul lor în a explora căi de colaborare cu partenerii romani.
Nu în ultimul rând, ocazia care mi s-a oferit de a cunoaște colegi noi din România care activează în domeniul construcțiilor și conex cu acesta, înseamnă oportunităti reale de a promova în viitor proiecte comune.”

Misiunea economică „Tehnologii și procese moderne în industria vitivinicolă”, 2015
Detalii AICI

Roxana Murguleț, Production Director, CRAMELE HALEWOOD
Vă mulțumesc și eu pentru oportunitatea pe care mi-ați oferit-o, de a participa la această acțiune și vă felicit pentru organizarea impecabilă a acesteia. Am văzut lucruri interesante, am impărtășit din experiența companiilor bavareze și sper să pot pune în practică câte ceva din ce am acumulat. Vă mulțumesc încă o dată și vă doresc mult success în activitatea Dvs.

Emil Andras, Director general, SC LOGOS SRL
Vă transmit cele mai sincere mulțumiri, m-am simțit foarte bine pe parcursul misiunii economice, a fost o experiență memorabilă pentru mine.

Dan Jalea, Director economic, SC ALCOVIN SRL
Ionut Gadiuță, inginer producție
Mulțumim și noi pentru seriozitatea de care ați dat dovadă și pentru comunicarea excelentă! Aceste lucruri au condus la o reușită a evenimentului cu satisfacții atât de partea vizitatorilor, cât și a gazdelor.

Misiunea economică „Utilaje și tehnologii moderne pentru Agricultură”, 2014
Detalii AICI

Vasile Bunduc – Director General Avicola Lumina, Constanța
Mi s-a parut interesantă preocuparea Ministerului pentru Economie, Infrastructura, Transport și Tehnologie din Landul Bavaria de a promova și susține activitatea atât a companiilor mici în care activează membrii familiei, cât și acele companii care s-au dezvoltat și în prezent activează și pe alte continente. România este o bună piață de desfacere pentru producătorii de echipamente agricole și zootehnice, iar noi pentru a putea fi competitivi avem nevoie de tehnologie modernă. Organizarea acestei misiuni, atât din partea FNTM cât și din partea Bayern International a fost impecabilă. FELICITĂRI!

Mihnea Poptelecan – Administrator Ecovert, Blaj, Alba
Aș vrea să mulțumesc celor de la FNTM din România pentru oportunitatea de a vizita partea de sud a Germaniei. Toată vizita a fost foarte bine organizată, managerii din companiile pe care le-am vizitat au avut disponibilitatea de a ne primi și de a ne arăta munca pe care o fac, viziunea lor managerială, gândirea și modul lor de a conduce o afacere.
Firma Stella, cu care am avut mai multe discuții pe perioada delegației, este vizată de noi pentru realizarea unor contracte de achiziție de uscătoare.

FNTM a realizat 16 Misiuni economice în Bavaria, pe diverse domenii, expuse succint AICI.

Sursa: www.fntm.ro

Consultantul tau

Selecteaza regiunea de dezvoltare pentru datele de contact ale consultantilor regionali si adresa sediului
 • Abonare newsletter