Invitație la conferința Start-up Urban de la Sibiu – marți, 17 aprilie

Invitație la conferința Start-up Urban de la Sibiu - marți, 17 aprilie

Proiectul Start-up Urban avansează, finanțarea afacerii dorite este din ce in ce mai aproape, iar expertul nostru din județul Sibiu a procesat, deja, zeci de înscrieri.

 

Vă invităm marți, 17 aprilie 2018, la Sibiu, între 12.00 – 18.30, să aducem, împreună, cu un pas mai aproape de realitate ideile dumneavoastră de afaceri. Conferința se va desfășura la Sibiu – Hotel Stefani, Calea Turnișorului nr. 36, fiind organizată de Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM.

Agenda conferinței va putea fi consultată și în secțiunea dedicată evenimentelor de pe pagina de Facebook a proiectului www.facebook.com/StartupUrbanCentru/events.

 

Conferința de marți, 17 aprilie, va avea un puternic conținut motivațional. Veți întâlni antreprenori și oameni de afaceri de succes: Marius Bostan, co-fondator FNTM, inițiator al RePatriot și fost ministru al Comunicațiilor, Valentin Miron, președintele FNTM, managing partner VMB Partners SA și Viorel Udma, director general Accendo International – investment banking services.

 

Claudia Pilat, consultant FNTM, și Bianca Grip, ambasador RePatriot, vă vor împărtăși poveștile lor de succes: Pensiunea Insula Christiana din Comuna Cristian, Sibiu, respectiv fondarea GripADs pentru dezvoltarea și promovarea proiectelor on-line pe piața internațională.

Vor fi, de asemenea, prezenți doi dintre formatorii FNTM în competențe antreprenoriale: Cristian Tatu – doctor în economie, specializat în cercetări de piață, marketing online, creație publicitară, cadru didactic la ASE – și Cristian Tudorescu – consultant și analist financiar, managing partner la Explore Asset Management SA.

 

Veți primi răspunsuri detaliate și sfaturi cu privire la cursurile de formare antreprenorială (termenul limită de înscriere – 21 aprilie 2018) și la desfășurarea concursului de planuri de afaceri în urma căruia vor fi selecționate 9 idei de afaceri în județul Sibiu, ce vor primi finanțare de maximum 39.000 euro. Ne vedem, așadar, la Sibiu, marți, 17 aprilie, pentru a găsi împreună cea mai potrivită soluție pentru demararea unei afaceri prin Start-up Urban.
Pentru participarea la conferință este necesară înscrierea prealabilă, prin transmiterea unui e-mail, cu datele dumneavoastră, către expertul Start-up Urban din județul Sibiu: Claudia Elena Pilat (FNTM), e-mail: claudia.pilat@fntm.ro, tel: 0745861220.

Consultantul tau

Selecteaza regiunea de dezvoltare pentru datele de contact ale consultantilor regionali si adresa sediului
  • Abonare newsletter