A doua sesiune de formare antreprenoriala – intre 6 si 10 octombrie 2018

Cristian Tatu si Andrei Popescu sunt cei doi traineri ai Programului de inițiere în competențe antreprenoriale, acreditat de ANC, din cadrul proiectul Alba Iulia 360.

Aceștia vor susține și cea de-a doua sesiune de formare antreprenoriala Alba Iulia 360, în perioada 6–10 octombrie 2018, la Alba Iulia (Hotel Hermes, Str. Toporașilor nr. 20), la care vor participa 15 persoane.
Cursul este organizat de Fundația Națională a Tinerilor Manageri, partener în proiectul Alba Iulia360.
În urmă parcurgerii cursurilor se obține un certificat în Competențe antreprenoriale recunoscut la nivel național.
Cursurile de formare antreprenorială sunt acreditate de Agenția Națională pentru Calificări.

 

Sesiunea este susținută de trainerii FNTM, cadre universitare la Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice București:

 

Andrei Popescu | Trainer Alba Iulia 360, consultant, cadru didactic universitar

 Din anul 2006 este cadru didactic in cadrul Departamentului de Marketing din ASE Bucuresti – preparator, asistent, lector. Preda cursuri de marketing si management in limbile romana si engleza, atat in cadrul programelor de Licenta ale ASE, cat si in cadrul MBA-ului Romano-Canadian. A mai participat la programe de formare cu finantare europeana, mai ales in domeniul promovarii antreprenoriatului. Este doctor in marketing din anul 2012. In anul 2016 a absolvit cursurile programului de MBA al Washington University in St. Louis, Olin Business School, program top 25 in SUA. Se implica in comunitate prin oferirea de training si consultanta pro bono. De-a lungul a 16 ani de cariera a acumulat experienta de lucru pe trei continente, in sase tari, in mediu privat si mediu public, in mediu for-profit si not-for-profit. Ofera consultanta de strategie, marketing si resurse umane pentru antreprenorii romani care vor sa-si creasca afacerile. Ofera training-uri personalizate in functie de nevoile clientului, pe o tematica larga: marketing, initiere in antreprenoriat, managementul schimbarii, personal branding, eficientizare sedinte etc.

 

Cristian Tatu | antreprenor, cadru didactic universitar ASE București, trainer

Cadru didactic în cadrul Facultății de Marketing a Academiei de Studii Economice din București din 2008, doctor în economie, specializat în cercetări de piață, marketing online, creație publicitară, sisteme informatice inteligente și analiza datelor. Deține certificare Project Management Professional din partea Project Management Institute (Statele Unite ale Americii) și diplomă MBA eliberată de Universitatea din Ottawa (Canada).În ultimii 10 ani a acumulat experiență în consultanță de specialitate pentru dezvoltarea afacerilor din domenii precum turism și divertisment, medicină umană și veterinară, comerț electronic, agricultură, fitness, mecanică auto/moto și altele.

În calitate de formator în cadrul proiectelor de formare profesională a contribuit la instruirea a peste 2.000 de cursanți interesați de antreprenoriat și utilizarea noilor tehnologii pentru eficientizarea modului în care se face business în plină revoluție informațională.

 

 

Agenda celei de a doua sesiuni de curs de la Alba Iulia:

 

 

____________________________________________________________________

Proiectul „Alba Iulia 360“(cod POCU/18/4/1/101639), cu o durată de 36 de luni, este derulat de Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu: Liceul de Arte ,,Regina Maria” Alba Iulia, Fundația Națională a Tinerilor Manageri, Filiala de Cruce Roșie a Județului  Alba, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba, Fundația PAEM Alba, DAD EXPERTISE S.R.L., BPI Management Consulting Romînia SRL, INTRATEST S.A., Universitatea „1 Decembrie 1918“ din Alba Iulia, Asociația pentru Dezvoltare și Incluziune Socială.

Recrutarea persoanelor interesate de proiect este în derulare și este realizată de către experții Municipiului Alba Iulia. Detaliile legate de înscriere în proiect le puteți afla de la experții: Ioana Ciornei – 0754/847955; Robert Bandi – 0751/364020; Ovidiu Boc – 0766/365725; Geanina Chirilă – 0742/522992; Camelia Crișan – 0740/487596.

Alba Iulia 360  se adresează unui grup țintă de circa 560 de persoane aflate în risc de  sărăcie şi excluziune socială din cinci comunităţi marginalizate ale Municipiului Alba Iulia, în care există populaţie aparţinând minorităţii rome: Zgura, Partoş, Trandafirilor, Barbu Lăutaru, Ciocârliei-Pompieri. Comunitățile sunt situate atât la periferie, cât și în centrul municipiului. Toate serviciile proiectului sunt gratuite.

Consultantul tau

Selecteaza regiunea de dezvoltare pentru datele de contact ale consultantilor regionali si adresa sediului
  • Abonare newsletter