Ora de religie: o calatorie spirituala destinata celor mici

Când simți că ți-ar prinde bine să pleci în călătorie, știi bine că îți dorești mai mult decât să parcurgi o distanță oarecare. Știi că vrei să evadezi din rutină, să-ți reîncarci bateriiile cu energie.  Iar energia vine din experiențele pe care le trăiești. Și pentru asta există TRIPDor.

TRIPDor este un alt fel de agenție de turism, care nu se rezumă la obiective și acomodare. Toate ofertele noastre sunt selectate cu grijă, astfel încât să fie experiențe de care îți vei aminti cu plăcere la întoarcere. Ne străduim mereu să-ți oferim vacanțe sau weekenduri despre care vei povesti cu entuziasm alor tăi. Să povestești cum ai descoperit locuri noi, care nici nu credeai că pot să existe în România. Sau cum ți-ai luat inima în dinți și ai pornit într-o aventură plină de adrenalină, într-un loc plin de autenticitate.

Pentru că, atunci când pur și simplu ți-e dor să trăiești, cel mai bun lucru e un „trip” – adică o călătorie din toate punctele de vedere: pentru minte, pentru inimă și pentru simțuri.

Și, așa cum tu te bucuri de o asemenea experiență, la fel merită să se bucure și copilul tău. Pentru că noi, la TRIPDor, i-am pregătit ceva special pentru vacanța din primul semestru. Special pentru cei mici, am pus la cale o oră de religie mai puțin obișnită. În primul rând, pentru că nu durează o oră, ci se întinde pe perioada 2 – 5 noiembrie 2015. Apoi, pentru că nu vom învăța din cărți, ca la școală, ci din locurile pe care le vedem. Vom învăța despre minunile creației din drumețiile făcute pe Șaua Tâmpei și mergând cu telecabina până la Vârful Postăvarul. Vom descoperi specificul și istoria comunităților creștine, începând cu biserica ortodoxă Sf. Nicolae din Scheii Brașovului în curtea căreia s-a înființat prima școală românească. Apoi vom vede că biserica și școala erau strâns legate și la sașii din Brașov, vizitând impresionanta Biserică Neagră și gimnaziul înființat aici de Johannes Honterus. O bună ocazie să învățăm ceva despre Reforma lui Luther. Nu vor lipsi sinagoga și biserica romano-catolică. În cea de-a treia zi, vom vizita mânăstirea Sâmbăta de Sus de la poalele Munților Făgăraș. Apoi vom admira sculptura iconostasului bisericii greco-catolice din Șinca Veche. Un atelier de pictură, mâncare sănătoasă și desene animate seara vor întregi această experiență din care copilul tău se va întoarce cu multe lucruri frumoase de povestit.

Intră acum pe www.tripdor.ro și rezervă-i un loc!

                                                                    

 

 

SC Tripdor Travel SRL este o structură de economie socială cofinanțată din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investește în oameni!”

Consultantul tau

Selecteaza regiunea de dezvoltare pentru datele de contact ale consultantilor regionali si adresa sediului
  • Abonare newsletter