Promoveaza-te in Catalogul Pensiunilor din Romania editia 2016!

Echipa Cazare la pensiune te ajuta sa iti promovezi afacerea turistica atat online, prin intermediul site-ului cazarelapensiune.ro dar si offline, prin Catalogul Pensiunilor din Romania.

In luna noiembrie se va publica, in limbile romana si engleza, editia  2016 a Catalogului Pensiunilor din Romania. Acesta va contine peste 3000 de pensiuni din toata tara, dar si evenimente si obiective turistice, structurate pe 9 regiuni istorice.

 

Prin aparitia afacerii dumneavoastra in Catalogul Pensiunilor din Romania va veti promova atat in tara cat si in strainatate. Catalogul va fi distribuit in cadrul targurilor de turism si a festivalurilor tematice interne si internationale, in agentii si birouri de turism din majoritatea statelor UE, in aeroporturi, centre private de sanatate, companii multinationale, banci, camere de comert si industrie, ministere, ambasade, muzee si alte locuri publice si private.

Pentru oferta si mai multe detalii, intrati pe portalul online Cazarelapensiune.ro.

 

 

Editorul Catalogului Pensiunilor din Romania este Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri – FNTM, prin portalul de informare turistica si rezervari online Cazarelapensiune.ro. Portalul a fost preluat în administrare de catre agentia de turism TRIPDor Travel.

Consultantul tau

Selecteaza regiunea de dezvoltare pentru datele de contact ale consultantilor regionali si adresa sediului
  • Abonare newsletter