Programul “Antreprenori romani de pretutindeni”, parteneriat MAE-FNTM-RBL

Ministerul Afacerilor Externe – Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni (MAE – DPRRP), in parteneriat cu Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri – FNTM si Re>Patriot – proiect al Romanian Business Leaders – RBL, a lansat  pe 1 iulie Programul „Antreprenori romani de pretutindeni”. In cadrul acestui program au fost alocate 300 de burse gratuite pentru a studia unul dintre Programele e-Learning FNTM: Antreprenor, Manager sau Intreprinzator in turism.

Stimularea spiritului intreprinzator si incurajarea initiativelor de afaceri, care pot crea mai multa bunastare pentru romani, oriunde acestia s-ar afla, sunt obiective pe care Departamentul Politici pentru Romanii de Pretutindeni le sustine in mod constant.
Urmariti inregistrarea VIDEO de la Conferinta de Lansare a Programului, din 1 iulie 2016, AICI.

Acest Program este dedicat romanilor din strainatate.

Cursurile se vor putea studia in perioada 1 iulie – 15 noiembrie 2016 si au ca scop promovarea culturii antreprenoriale si de management si sprijinirea romanilor din strainatate.

Prin Programul “Antreprenori romani de pretutindeni”:

  • s-au oferit 300 de burse gratuite pentru studiul Programelor e-Learning de educatie in management si cultura antreprenoriala: Antreprenor, Manager si Intreprinzator in turism, dezvoltate de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri – FNTM
  • se poate castiga una din cele 20 de carti de antreprenoriat, cate 10 exemplare din “Ghidul Practic pentru Antreprenori”, realizat de Romanian Business Leaders si cate 10 exemplare din cartea “Cei care schimba jocul”
  • se poate castiga unul din cele 3 locuri pentru mentorat tehnic cu lideri romani de business din proiectul Re>Patriot
  • se poate castiga unul din cele 3 sejururi in Romania, oferite de Re>Patriot (RBL).

Studierea si absolvirea fiecarui Program e-Learning FNTM se realizeaza pana la 15 noiembrie 2016, prin promovarea testelor online, cu un procentaj minim de 70% pentru fiecare modul de curs.
Diplomele de absolvire se elibereaza sub egida FNTM (electronic si/sau print).

Despre Programele de e-Learning FNTM
Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri – FNTM a oferit 300 de burse gratuite pentru studiul Programelor e-Learning de educatie in management si cultura antreprenoriala: Antreprenor, Manager si Intreprinzator in turism.

Fiecare Program de educatie se studiaza in perioada iulie – noiembrie 2016, prin intermediul platformelor de e-Learning www.edusa.ro, respectiv elearning.intreprinzatorturism.ro, lansate si dezvoltate de FNTM.
Modulele de curs ale fiecarui Program de educatie sunt concepute de o echipa de consultanti, oameni de afaceri si profesori recunoscuti in mediile universitare.

Consultantul tau

Selecteaza regiunea de dezvoltare pentru datele de contact ale consultantilor regionali si adresa sediului
  • Abonare newsletter