Vino alaturi de noi sa crestem turismul romanesc de pensiune!

De 20 de ani lucram pentru Romania prin promovarea culturii manageriale moderne, bazate pe principiile fondatoare ale civilizației occidentale. In acesti 20 de ani economia romaneasca a crescut, am intrat in NATO, in Uniunea Europeana, dar mai sunt multe de facut. Iți mulțumim pentru sprijinul oferit cauzei noastre.

Fundația Naționala a Tinerilor Manageri (fntm.ro) lanseaza o campanie de stimulare si crestere a turismului romanesc, campanie ce se va incheia in 2018, cand sarbatorim 100 de ani de la Marea Unire.

Ajuta-ne sa dezvoltam turismul romanesc de pensiune si sa marim numarul de turisti romani si straini, care sa se bucure de ospitalitatea romanilor si sa aiba experiențe placute.

Te chemam sa te alaturi campaniei noastre si impreuna sa promovam turismul romanesc de pensiune – una din oportunitațile de crestere a Romaniei.

Sa pregatim impreuna Sarbatoarea Marii Unirii din 2018!

Cum poți contribui:

1. Cazeaza-te cat mai des la pensiuni si ofera sfaturile si evaluarile tale pe portalul de informare turistica si rezervari online CazareLaPensiune.ro.

2. Recomanda romanilor de pretutindeni, prietenilor plecați din țara, sa viziteze Romania.

3. Recomanda turismul romanesc prietenilor straini.

4. Urmareste cu un Like pagina facebook.com/CazareLaPensiune.

5. Recomanda CazareLaPensiune.ro prin rețelele sociale.

6. Ai o agentie de turism, o pensiune sau o afacere in domeniul turistic? Promoveaza-te in Catalogul Pensiunilor din Romania, ediția 2016-2017, singurul catalog de pensiuni si afaceri conexe, tiparit in peste 10.000 de exemplare.

7. Daca ai un website, contacteaza-ne pentru un schimb de link-uri cu portalul Cazarelapensiune.ro.

8. Vrei sa fii antreprenor in turism? Studiaza cursul e-learning Intreprinzator in Turism. Daca esti deja antreprenor, poți deveni mai bun cu Intreprinzator in Turism.

9. Esti din administrația locala? Alatura-te noua si sprijina turismul romanesc.

10. Descopera si sponsorizeaza inițiativele FNTM din educație si turism.

Acționeaza acum pentru dezvoltarea turismului romanesc de pensiune!

Contacteaza-ne!

Echipa FNTM si Cazarelapensiune.ro
info@fntm.ro | contact@cazarelapensiune.ro | 0722.345.463

 

Alte informatii despre noi
Gandit ca o comunitate a turismului romanesc de pensiune, portalul online CazareLaPensiune.ro contine in acest moment peste 3.000 de unitati de cazare, alaturi de afaceri conexe si articole de promovare a evenimentelor, traditiilor si obiectivelor din tara. In ultimul an, CazareLaPensiune.ro a inregistrat o crestere organica semnificativa, insumand peste 680.000 de vizitatori unici, din tara si strainatate, care au facut peste 16.000 de rezervari.

  • am oferit consultanta personalizata pentru initierea sau dezvoltarea afacerilor a peste 600 de intreprinzatori din turism.
  • in perioada 2011 – 2012 am realizat o cercetare calitativa si cantitativa complexa dedicata sectorului turistic de pensiune, cu peste 12.000 de respondenti, manageri de pensiuni, turisti romani si straini. Concluziile cercetarii sunt integrate in publicatia FNTM “Caracteristicile unei marci in devenire: Turismul romanesc de pensiune” (poti citi brosura aici).
  • am organizat 7 conferinte regionale motivationale la care au participat peste 1.500 de intreprinzatori, manageri din turism si persoane care doreau sa initieze afaceri turistice.
  • peste 1600 de cursanti au participat la programul nostru e-Learning de educatie antreprenoriala si de consultata pentru intreprinzatori in turism.
  • am organizat 5 schimburi de experienta in Spania, la care au participat 100 de intreprinzatori in turism si manageri de pensiuni (aici poti urmari extrase video).
  • am organizat 7 conferinte regionale in 2013, dedicate promvarii instrumentelor si cursurilor lansate de FNTM pentru sectorul turistic, la care au participat peste 600 de persoane.
  • am realizat 5 emisiuni TV cu povesti de succes din turismul romanesc de pensiune, axate pe promovarea importantei educatiei antreprenoriale in conducerea unei afaceri turistice, difuzate la posturile TVR1, TVR International, Money Channel si TravelMix (le poti urmari aici).
  • in 2015 am lansat un Pachet multimedia pentru afaceri turistice, ce include cursuri, reportaje video si cercetari, alaturi de Agenda Managerului in turism. Pachetul e special gandit pentru a oferi antreprenorilor, managerilor, angajatilor sau viitorilor intreprinzatori uneltele necesare initierii, cresterii si consolidarii unei afaceri turistice.

De 20 de ani promovam antreprenoriatul si cultura manageriala, lansam initiative si instrumente inovative de educatie si promovare. Am realizat peste 800 sesiuni de pregatire si evenimente la care au participat peste 15.000 de manageri, antreprenori, studenti, persoane din grupuri vulnerabile, functionari publici sau viitori intreprinzatori. FNTM detine experienta vasta in managementul proiectelor, a dezvoltat, condus si colaborat in peste 30 de proiecte, cu finantare nationala sau internationala.

Am lansat si administram platforme e-Learning pentru programele de management si cultura antreprenoriala Antreprenor, Manager si Intreprinzator in turism, cu peste 5000 de cursanti.

Am dezvoltat magazinul online de educatie www.Edusa.ro, platforme de promovare a afacerilor www.ruralantreprenor.ro, portalul de informare turistica si de rezervari online www.cazarelapensiune.ro  si agentia de turism www.tripdor.ro.

Initiativele FNTM pe Facebook:
CazareLaPensiune.ro
TRIPDor
Edusa
RURAL-Antreprenor
Rural Manager
FNTM

Preluat de pe site-ul FNTM: http://www.fntm.ro/vino-alaturi-de-noi-sa-crestem-turismul-romanesc-de-pensiune–4016.html

Consultantul tau

Selecteaza regiunea de dezvoltare pentru datele de contact ale consultantilor regionali si adresa sediului
  • Abonare newsletter