FNTM sprijina programul Primul meu business plan al Ministerului Economiei

Prin parteneriatul cu Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri – MECRMA, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri – FNTM sustine progamul “Primul meu business plan” derulat in 8 Universitati de stat si private.

FNTM sprijina Programul “Primul meu business plan” prin antreprenori – speakeri ce participa la seminare cu studenti si cu 100 de burse de educatie online gratuite, oferite studentilor in cadrul seminarelor MECRMA.

In luna noiembrie 2016, antreprenorii si trainerii din reteaua FNTM, Alin Angheluta, Viorel Udma, Marius Bostan si Claudia Pilat, participa la workshop-uri cu studentii de la Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Relatii Internationale-ASE din Bucuresti si de la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.

Alin Angheluta, antreprenor in domeniul marketingului, director general la Marketing Zoom Expert si decan la Bucharest Business School din cadrul ASE, impartaseste din experienta sa antreprenoriala studentilor de la Universitatea Spiru Haret, in data de 8 noiembrie, de la ora 10:15.

Viorel Udma
, antreprenor in domeniul financiar, director general al Accendo Romania – investment banking services si trainer FNTM la disciplina Management financiar, va discuta cu studentii despre initierea planului de afacere, in cadrul seminarului “Financial planning”.
Data: 17 noiembrie, incepand cu ora 12:40, la ASE, Facultatea de Relatii Internationale.
Adresa: ASE Grivita, Cladirea Victor Slavescu – str Grivitei 2-2A, etaj 1, Sala 4102

Marius Bostan
, antreprenor, membru fondator si Presedinte al FNTM pana in 2015, membru ambasador al Romanian Business Leaders-RBL, initiator si lider al proiectului RePatriot, fost Ministru al Comunicatiilor in Cabinetul Ciolos, va vorbi despre surse de finantare a unei afaceri si despre rafinarea planului de afacere, in cadrul seminarului “Financing Sources and Finishing Touches”.
Data: 21 noiembrie, de la ora 15:00, la ASE, Facultatea de Relatii Internationale.
Adresa: ASE Bastiliei, Piata Romana Caderea Bastiliei, etaj 2, Sala Robert Schumman

Claudia Pilat, antreprenor in turism Pensiunea Insula Christiana Sibiu si consultant FNTM, participa in 26 noiembrie la intalnirea cu studentii de la Univestitatea Lucian Blaga din Sibiu.

In cadrul workshop-urilor, antreprenorii le vorbesc studentilor despre cum si-au lansat afacerile, despre ceea ce considera ca este important atunci cand conduci un business sau despre lectii invatate ca intreprinzatori.

Elementul central al seminariilor este elaborarea planului de afacere, cu discutii despre initierea unei afaceri, premise, piata tinta, obstacole, marketing, finantele afacerii etc.
Incepand cu luna octombrie 2016, la seminarele organizate de MECRMA in Universitati, FNTM ofera 100 de burse de studiu – inscrieri gratuite la Programele e-Learing Antreprenor sau Intreprinzator in turism, pentru cate 3 studenti castigatori per seminar/ worshop.

”Primul meu business plan”, un program de educatie antreprenoriala lansat anul acesta de Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, implementat pana in prezent in  8 universitati de stat si private, pentru a-i invata pe studenti sa isi creeze propriul plan de afacere.

“Primul meu business plan” este parte din “Romania Hub”.

Consultantul tau

Selecteaza regiunea de dezvoltare pentru datele de contact ale consultantilor regionali si adresa sediului
  • Abonare newsletter