Alba Iulia 360: Trei afaceri cu finantare din fonduri europene, infiintate cu asistenta din partea FNTM

În urma concursului de planuri de afaceri organizat prin proiectul „Alba Iulia 360“, au fost finanțate 3 planuri de afaceri. Fiecare afacere selectată este finanţată cu maximum 25.000 euro din bugetul proiectului Alba Iulia 360.

Cei 3 beneficiari de subvenții sunt Ciocan Liviu, Boca Clara și Burian Ionuț. Aceștia au primit sprijin pentru înființarea afacerilor și vor fi monitorizați și susținuți în etapa de implementare de către Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM. Concursul a fost organizat şi derulat de către FNTM, partener în proiectul derulat de Municipiul Alba Iulia.

 

În urma retragerii din proiect a d-lui Silaghi Tibor, FNTM a apelat la lista de rezerve a concursului de planuri de afaceri, selectandu-l pentru finanțare pe dl. Burian Ionuț Iacob Mugurel, administrator al societății Sc Yuca Smart Expert SRL, clasat în concurs pe locul întâi, dar care inițial a fost în imposibilitatea de a demara afacerea.

Vă prezentăm, mai jos, cele 3 afaceri finale înființate în Alba Iulia:

 

SC CLEAR SMART EXPERT SRL

 

Misiunea Clear Smart Expert este de a fi echipa de curățenie profesională cu cel mai înalt grad de onestitate, dedicare, încredere și atenție la detalii, care oferă de fiecare data o experiență plăcută în lucrul cu partenerii săi și dezvoltă un mediu de creștere constantă pentru angajații săi.

 

Valorile pe care le are în vedere se referă la respect, responsabilitate, grijă, integritate si onestitate.

 

Decizia de a înființa o astfel de afacere a venit din experiența acumulată în domeniu, observând că cererea de astfel de servicii este în ascensiune, cât și din faptul că piața locală nu este acoperită și este nevoie de firme noi care să ofere servicii profesionale de curățenie.

 

SC Royal Garden SRL

 

Royal Garden are ca obiectiv să devină o societate comercială ce oferă clienților săi servicii de înaltă calitate în domeniul amenajării și întreținerii spațiilor verzi, la un preț cât mai avantajos. Acest aspect se va realiza atât prin dotarea cu echipamente tehnologice performante, cât și prin experiența și profesionalismul personalului. În această idee, derularea procesului tehnologic va fi urmărit permanent pentru a asigura calitatea serviciilor firmei.

 

Activitatea se va desfășura sub codul CAEN 8130 – Activități de întreținere peisagistică, acesta incluzând: parcuri, grădini, clădiri publice și semi-publice, terenuri municipale, terenuri de sport, spații verzi etc.

 

Creșterea nivelului de trăi și a veniturilor, cât și dezvoltarea pieței imobiliarelor determină și ascensiunea cererii pentru serviciile de amenajare și întreținere a spațiilor verzi, tot mai multe persoane apelând la astfel de firme specializate pe acest gen de servicii.

 

SC YUKA SMART EXPERT SRL 

Își propune proiectarea și producerea de mobilier la comandă atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice, contribuind la creșterea productivității în zonele urbane și, pe această bază, la creșterea standardului de viață al locuitorilor.

Societatea va contribui la dezvoltarea locală sustenabilă a sectorului neagricol și a economiei în spațiul urban al Municipiului Alba Iulia și al Regiunii de Dezvoltare Centru, având ca misiune prestarea de servicii de înaltă calitate tuturor potențialilor clienți la un pret accesibil.

 

I

Proiectul „Alba Iulia 360“(cod POCU/18/4/1/101639), cu o durată de 36 de luni, este derulat de Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu: Liceul de Arte ,,Regina Maria” Alba Iulia, Fundația Națională a Tinerilor Manageri, Filiala de Cruce Roșie a Județului  Alba, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba, Fundația PAEM Alba, DAD EXPERTISE S.R.L., BPI Management Consulting Romînia SRL, INTRATEST S.A., Universitatea „1 Decembrie 1918“ din Alba Iulia, Asociația pentru Dezvoltare și Incluziune Socială.

Recrutarea persoanelor interesate de proiect este în derulare și este realizată de către experții Municipiului Alba Iulia. Detaliile legate de înscriere în proiect le puteți afla de la experții: Ioana Ciornei – 0754/847955; Robert Bandi – 0751/364020; Ovidiu Boc – 0766/365725; Geanina Chirilă – 0742/522992; Camelia Crișan – 0740/487596.

Alba Iulia 360  se adresează unui grup țintă de circa 560 de persoane aflate în risc de  sărăcie şi excluziune socială din cinci comunităţi marginalizate ale Municipiului Alba Iulia, în care există populaţie aparţinând minorităţii rome: Zgura, Partoş, Trandafirilor, Barbu Lăutaru, Ciocârliei-Pompieri. Comunitățile sunt situate atât la periferie, cât și în centrul municipiului. Toate serviciile proiectului sunt gratuite.

 

 

 

Consultantul tau

Selecteaza regiunea de dezvoltare pentru datele de contact ale consultantilor regionali si adresa sediului
  • Abonare newsletter