Royal Garden: amenajarea spatiilor verzi, un vis devenit realitate prin proiectul Alba Iulia 360

Lui Ciocan Liviu Gheorghe i-a venit ideea să înființeze o facere în domeniul amenajării spațiilor verzi când s-a înscris în proiectul Alba Iulia 360. Acesta a participat la concursul de planuri de afaceri organizat de Fundația Națională a Tinerilor Manageri în cadrul proiectului și a fost unul din cei trei câștigători, primind o finanțare de 25.000 de euro pentru ideea lui – Royal Garden.

Ciocan Liviu Gheorghe, absolvent al Colegiului Tehnic Alexandru Domșa din Alba Iulia, specializarea Tehnician Auto, și-a început activitatea profesională ocupând poziția de curier. Apoi a activat în cadrul a doua companii cu activitate în domeniul spațiilor verzi, unde a acumultat experienta specifică necesară pentru a-și împlini visul demarării unei afaceri în acest domeniu. 

Pasiunea lui Ciocan Liviu Gheorghe pentru amenajarea spațiilor verzi, a fost transformată într-o mică afacere de succes în domeniul peisagistic – Royal Garden. 

Misiunea Royal Garden

Royal Garden oferă servicii profesionale de amenajare și întreținere spații verzi, atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice sau instituțiilor publice. Antreprenorul dorește să ofere un preț cât mai avantajos, prin dotarea cu echipamente tehnologice cât mai performante, cât și prin experiența și profesionalismul echipei sale.

Firma iși dorește ca prin intermediul serviciilor oferite clienților să reușească să contribuie la dezvoltarea pieței serviciilor de amenajare spații verzi și își propune să ajungă în următorii 3 ani cea mai cunoscută firmă care activează în acest domeniu din Alba Iulia.

Cererea pentru servicii de amenajare și întreținere de spații verzi este în continuă creștere în ultimii ani. Odata cu creșterea nivelului de trai, oamenii au început să arate o mai mare preocupare pentru amenajarea grădinilor. Astfel mai multe persoane vor apela la firme specializate pentru amenajarea și întreținerea spațiilor verzi.

Serviciile propuse de Royal Garden clienților:

- decopertări, aducerea pământului fertil, nivelări

- erbicidare burieni (total sau selectiv)

- gazonare prin însămînțare

- montare rulouri gazon

- supraînsămânțare gazon

- plantare tufe, arbuști, plante ornamentale

- tuns gazon

- tuns garduri vii, tufe, arbori

- fasonare arbori, tăieri specifice pomi

- udare plante și suprafețe gazonate

Prețul serviciilor oferite clienților va fi cât mai redus în prima etapă de dezvoltare a afacerii, urmând ca, în timp, prețurile să reflecte mai clar nivelul ridicat al calității serviciilor prestate.


Proiectul „Alba Iulia 360“(cod POCU/18/4/1/101639), cu o durată de 36 de luni, este derulat de Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu: Liceul de Arte ,,Regina Maria” Alba Iulia, Fundația Națională a Tinerilor Manageri, Filiala de Cruce Roșie a Județului  Alba, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba, Fundația PAEM Alba, DAD EXPERTISE S.R.L., BPI Management Consulting Romînia SRL, INTRATEST S.A., Universitatea „1 Decembrie 1918“ din Alba Iulia, Asociația pentru Dezvoltare și Incluziune Socială.

Recrutarea persoanelor interesate de proiect este în derulare și este realizată de către experții Municipiului Alba Iulia. Detaliile legate de înscriere în proiect le puteți afla de la experții: Ioana Ciornei – 0754/847955; Robert Bandi – 0751/364020; Ovidiu Boc – 0766/365725; Geanina Chirilă – 0742/522992; Camelia Crișan – 0740/487596.

Alba Iulia 360  se adresează unui grup țintă de circa 560 de persoane aflate în risc de  sărăcie şi excluziune socială din cinci comunităţi marginalizate ale Municipiului Alba Iulia, în care există populaţie aparţinând minorităţii rome: Zgura, Partoş, Trandafirilor, Barbu Lăutaru, Ciocârliei-Pompieri. Comunitățile sunt situate atât la periferie, cât și în centrul municipiului. Toate serviciile proiectului sunt gratuite.

 

 

Consultantul tau

Selecteaza regiunea de dezvoltare pentru datele de contact ale consultantilor regionali si adresa sediului
  • Abonare newsletter