Clear Smart Expert, firma de curatenie care a primit 25.000 EURO finantare prin Alba Iulia 360

 
Boca Clara a participat la concursul de planuri de afaceri organizat de Fundația Națională a Tinerilor Manageri în cadrul proiectului Alba Iulia 360 și a fost unul din cei trei câștigători, primind o finanțare de 25.000 de euro pentru ideea ei - Clear Smart Expert.
 
Ceilalți doi câștigători sunt Ciocan Liviu Gheorghe, care deține firma SC Royal Garden SRL, și Buruian Ionuț Iacob Mugurel, care deține SC Yuka Smart Expert SRL. 
 
Boca Clara este absolventă a cursului de Competențe Antreprenoriale derulat în cadrul proiectului. Postul de cameristă, ocupat cândva, i-a oferit determinarea necesară în luarea deciziei de deschidere a unei afaceri în domeniul curățeniei.
 
CLEAR SMART EXPERT este o firmă de curățenie, la început de drum și dornică de afirmare, care prestează servicii de curățenie cu profesionalism, seriozitate și rigurozitate, transformând astfel curățenia într-o experiență plăcută pentru clienții săi.
 
Misiunea firmei este aceea de a fi pentru fiecare dintre clienții săi, indiferent de cerințele sau bugetul său, o echipă de curățenie profesională cu cel mai înalt grad de onestitate, dedicare, încredere și grijă la detalii. Firma oferă de fiecare dată o experiență plăcută în lucrul cu partenerii săi și dezvoltă un mediu de creștere constantă pentru angajații săi, oferind o gamă zilnică/săptămânală de servicii de întreținere pentru locuințe, sedii comerciale, spații hoteliere/pensiuni, evenimente.
 
Se dorește ca această firmă să reprezinte o noutate datorită serviciilor personalizate în funcție de nevoile clientului, asigurarea personalului cu experiență, terminarea serviciului de curățenie în timpul stabilit, garanția calității, astfel încât beneficiarul să aibă posibilitatea de a-și aloca timp pentru alte activități.
 
În derularea activității sale, CLEAR SMART EXPERT își va respecta valorile propuse, respectiv:
 
• Respect: investim timp pentru a ne înțelege angajații, clienții, partenerii de afaceri și respectăm alegerile acestora.
 
• Responsabilitate: ne asumăm responsabilitatea acțiunilor, atât față de angajații, cât și față de clienții noștri, fiind totodată deschiși să sprijinim comunitatea în proiecte sociale.
 
• Grija: suntem atenți cu angajații și cu clienții noștri și, în mod special, cu cei care doresc să își recapete demnitatea prin muncă.
 
• Integritate: acționăm cu onestitate și deschidere și facem ceea ce spunem că facem
 
• Onestitate: O veche vorbă latină atribuită lui Seneca spunea că “a greși este omenește, însă a persevera în greșeală este diavolește”. Ne asumăm eventualele scăpări sau greșeli și suntem întotdeauna deschiși să evoluăm și să creăm noi standarde de calitate.
 

Proiectul „Alba Iulia 360“(cod POCU/18/4/1/101639), cu o durată de 36 de luni, este derulat de Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu: Liceul de Arte ,,Regina Maria" Alba Iulia, Fundația Națională a Tinerilor Manageri, Filiala de Cruce Roșie a Județului  Alba, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba, Fundația PAEM Alba, DAD EXPERTISE S.R.L., BPI Management Consulting Romînia SRL, INTRATEST S.A., Universitatea „1 Decembrie 1918“ din Alba Iulia, Asociația pentru Dezvoltare și Incluziune Socială.

 
Recrutarea persoanelor interesate de proiect este în derulare și este realizată de către experții Municipiului Alba Iulia. Detaliile legate de înscriere în proiect le puteți afla de la experții: Ioana Ciornei – 0754/847955; Robert Bandi – 0751/364020; Ovidiu Boc – 0766/365725; Geanina Chirilă – 0742/522992; Camelia Crișan – 0740/487596.
 
Alba Iulia 360  se adresează unui grup țintă de circa 560 de persoane aflate în risc de  sărăcie şi excluziune socială din cinci comunităţi marginalizate ale Municipiului Alba Iulia, în care există populaţie aparţinând minorităţii rome: Zgura, Partoş, Trandafirilor, Barbu Lăutaru, Ciocârliei-Pompieri. Comunitățile sunt situate atât la periferie, cât și în centrul municipiului. Toate serviciile proiectului sunt gratuite.


Consultantul tau

Selecteaza regiunea de dezvoltare pentru datele de contact ale consultantilor regionali si adresa sediului
  • Abonare newsletter