Yuka Smart Expert: Pasiunea pentru lemn intr-o fabrica de mic mobilier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yuka Smart Expert este o fabrică de mic mobilier care are la bază atât pasiunea pentru lemn cât și experiența lui  Burian Iacob Ionuț Mugurel dobândită în calitate de angajat al unui atelier de producție mobilier din Craiova. 

 

SC YUKA SMART EXPERT SRL își propune proiectarea și producerea de mobilier la comandă pentru bucătării, dormitoare, camere de zi, camere pentru copii, băi, birouri, instituții și localuri publice atât din esențe de lemn cât și din plăci aglomerate din așchii de lemn (PAL). Mica fabrică își dorește extinderea mobilierului cu multiple funcțiuni îndeplinite concomitent sau succesivasociate logic și prezentate într-un tot unitar, comod și elegant. El este format din elemente mobile, poate fi demontat usor și completat în timp prin adăugarea de piese noi, gândite în așa fel încât să nu strice unitatea ansamblului. Produsele se vor adresa atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice.

 

Burian Iacob Ionuț Mugurel a participat la concursul de planuri de afaceri organizat de Fundația Națională a Tinerilor Manageri în cadrul proiectului Alba Iulia 360 și a fost unul din cei trei câștigători, primind o finanțare de 25.000 de euro pentru ideea lui – Yuka Smart Expert. Ceilalți doi câștigători sunt Ciocan Liviu Gheorghe, care deține firma SC Royal Garden SRL, și Boca Clara, care deține SC Clean Smart Expert SRL.

 

Produsele ce urmează a fi fabricate în cadrul SC YUKA SMART EXPERT SRL oferă o concentrare asupra nivelului executiv de clienţi care au o apreciere pentru calitatea măiestriei şi a materialelor, şi doreşte să integreze tehnologii în ambientul biroului sau al locuintei proprii. Segmentele companiei de piaţă cuprinse în contextul mobilierului de birou includ: administratori firme, deţinătorii de afaceri, cât şi birourile de acasă.

În ceea ce priveste ambientul casei se vor realiza piese de mobilier pentru bucătării, sufragerii, dormitoare, holuri, etc.

“Ne propunem o politică de produs centrată pe client, în care indiferent de serviciile pentru care va opta, vom pune nevoile clientului pe primul loc și ne vom asigura că este mulțumit de calitatea serviciilor pe care i le prestăm. Toate activitățile noastre vor raspunde obiectivelor de comunicare stabilite de client. În plus, pentru a ne loializa clienții, vom gândi un program prin care cei mai fideli vor fi rasplătiți fie prin gratuități la servicii, fie prin reduceri de preț”, spune Burian Iacob Ionuț Mugurel. 

 


 

Proiectul „Alba Iulia 360“(cod POCU/18/4/1/101639), cu o durată de 36 de luni, este derulat de Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu: Liceul de Arte ,,Regina Maria” Alba Iulia, Fundația Națională a Tinerilor Manageri, Filiala de Cruce Roșie a Județului  Alba, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba, Fundația PAEM Alba, DAD EXPERTISE S.R.L., BPI Management Consulting Romînia SRL, INTRATEST S.A., Universitatea „1 Decembrie 1918“ din Alba Iulia, Asociația pentru Dezvoltare și Incluziune Socială.

Recrutarea persoanelor interesate de proiect este în derulare și este realizată de către experții Municipiului Alba Iulia. Detaliile legate de înscriere în proiect le puteți afla de la experții: Ioana Ciornei – 0754/847955; Robert Bandi – 0751/364020; Ovidiu Boc – 0766/365725; Geanina Chirilă – 0742/522992; Camelia Crișan – 0740/487596.

Alba Iulia 360  se adresează unui grup țintă de circa 560 de persoane aflate în risc de  sărăcie şi excluziune socială din cinci comunităţi marginalizate ale Municipiului Alba Iulia, în care există populaţie aparţinând minorităţii rome: Zgura, Partoş, Trandafirilor, Barbu Lăutaru, Ciocârliei-Pompieri. Comunitățile sunt situate atât la periferie, cât și în centrul municipiului. Toate serviciile proiectului sunt gratuite.

Consultantul tau

Selecteaza regiunea de dezvoltare pentru datele de contact ale consultantilor regionali si adresa sediului
  • Abonare newsletter