Parteneri proiect

Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM

Anul înființării: 1997

Fundația Națională a Tinerilor Manageri este o organizație non-profit și neguvernamentală care are ca scop promovarea culturii manageriale în toate domeniile societății, în spiritul economiei de piață și al integrării valorilor românești în circuitul valorilor europene. Principiile pe care se bazează activitatea FNTM includ: moralitate, competență, fairplay, democrație, responsabilitate și solidaritate.

FNTM a fost înfiinţată in 1997 de către un grup de absolvenţi cu specializare în management.

Fundaţia deţine în ţară o reţea de peste 600 membri, iar interesele sale sunt reprezentate în multe judeţe de către membri – persoane fizice sau organizaţii – şi parteneri. Există de asemenea o rețea profesională de consultanți FNTM în fiecare județ cu birouri în: Alba Iulia, Tîrgu Mureș, Predeal, Bacău, Suceava, Iași, Focșani, Buzău, Constanța, Sibiu, Blaj, Bistrița, Tîrgoviște, Satu Mare,  Tîrgu Jiu, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Alexandria, Slobozia, Mioveni, Zalău, Arad, București și în curs de deschidere în alte 6 locații.

Cea mai mare parte a membrilor deţine o carieră în sectorul managerial privat, iar membrii fondatori ai fundaţiei au detinut pozitii în Guvernul României.

Vizitează site-ul FNTM

——————————————————————————————————————–

Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural – ANTREC

Anul înființării: 1994

ANTREC este o organizație non-guvernamentală, apolitică, membră a Federației Europene de Turism Rural (EuroGites). Are un număr de 3.000 de membri – proprietary de pensiuni turistice și agroturistice, meșteri populari, dar și oameni obișnuiți, susținători ai turismului rural, în 32 de județe.

ANTREC România sprijină proprietarii de pensiuni care cred că turismul rural și agroturismul reprezintă o șansă pentru turismul românesc. Ei sunt susținuți în a-și îmbunătăți calitatea serviciilor, atât din punct de vedere al formării profesionale (toți proprietarii de pensiune urmează cursuri de administrator de pensiune), cât și sprijin în promovarea și dezvoltarea afacerii lor (în cataloage, pe site-ul asociației, la târgurile de turism naționale și internaționale).

Vizitează site-ul ANTREC

——————————————————————————————————————–

Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores – ASAJA

Anul înființării: 1991

ASAJA – Almeria este o asociație non-profit, înființată pentru a apăra interesele sectorului agricol și ale agricultorilor din provincia Almeria. Face parte din federația Asociațiilor Agrare din Andalucia (ASAJA Andalucia) și din Confederația Oamenilor de Afaceri din Andalucia (CEA).

Obiectivele asociației includ managementul și apărarea companiilor și a terenurilor agricole în general, conservarea mediului, îmbunătățirea infrastructurii agricole în vederea creșterii productivității și competitivității. Printre funcțiile sale se numără și consultanța de management acordată membrilor săi sau organizarea de cursuri de formare profesională.

Toate aceste servicii sunt furnizate către peste 5.000 de membri afiliați.

Vizitează site-ul ASAJA

——————————————————————————————————————–

Consultantul tau

Selecteaza regiunea de dezvoltare pentru datele de contact ale consultantilor regionali si adresa sediului
  • Abonare newsletter